Go Back
+ servings
gezonde banaan-havermoutkoekjes
Recept afdrukken
5 van 2 stemmen

Banaan-havermoutkoekjes

Voorbereidingstijd5 min
Bereidingstijd15 min
Totale tijd20 min
Gang: Zoet
Keuken: Hollands
Trefwoord: Koekjes
Porties: 16 koekjes

Ingrediënten

  • 100 gram Havermout
  • 2 stuks Bananen (over)rijp, fijn geprakt
  • 35 gram Walnoten grof gehakt
  • 20 gram Kokos fijn gemalen
  • 10 gram Agavesiroop of honing
  • Bakplaat
  • Bakpapier

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 graden en leg een vel bakpapier op een bakplaat.
  • Prak de bananen goed met een vork & hak de walnoten grof (niet té grof...).
  • Doe de geprakte bananen in een kom en roer er de havermout, kokosrasp & agavesiroop doorheen.
  • Voeg de gehakte walnoten toe & meng het geheel goed.
  • Leg met een eetlepel ongeveer 16 koekjes op de met bakpapier beklede bakplaat (druk ze eventueel wat plat met de bolle kant van een lepel) en bak de koekjes ongeveer 15-20 minuten in de voorverwarmde oven.
    Banaan-havermoutkoekjes
  • Laat de koekjes afkoelen & geniet!