Welkom

Aanmelden | Registreer uzelf

Welkom bij de stamboom van de familie Schrooten uit Zwolle. De stamboom is ontstaan door de voorouders te zoeken van mijn Opa en Oma, Jan Alfers Schrooten en Evertje Binnendijk. Op de foto hiernaast zie je het gezin van Jan Alfers en Evertje. Inmiddels is de stamboom uitgebreid met alle Schrooten's die verwant zijn, en staan ook de voorouders van de aangetrouwde kinderen vermeld. Om toegang te krijgen heb je een account nodig. Klik hierboven op aanmelden of stuur een berichtje via onderstaande link. Veel plezier op deze site ! Alwin Schrooten

Contact

email imageHeb je vragen over de stamboom of over de website, neem dan contact op.

Jan Alfers

Jan Alfers Schrooten uit 1900 is de eerste Jan Alfers Schrooten in de familie. Er zijn er nog velen gevolgd die vernoemd zijn. Bij de families Pierik en Westerik komt de naam Jan Alfers ook voor. Vermoedelijk is de naam gebaseerd op een zekere Jan Alferts, de eerste schrijfwijze van Jan Alfers Pierik is ook Jan Alferts. Meer weten ? Vraag een account aan en kijk rond in de stamboom !


Deze site wordt aangemaakt door The Next Generation of Genealogy Sitebuilding ©, v. 12.0.2, geschreven door Darrin Lythgoe 2001-2020.

Gegevens onderhouden door Alwin Schrooten. | Data Beschermings Beleid.