Ik heb afgelopen week de eerste gemaakt en ik weet zeker dat ik ze nu allemaal wil maken: de legpuzzels van Pieces of History!

Hij lag al een tijdje in de kast, ‘The Wild West’ puzzel uit de serie Pieces of History, maar op de één of andere manier bleef hij maar liggen… Misschien omdat de doos er wat minder kleurrijk uit ziet, misschien omdat ik nog genoeg andere puzzels heb om te leggen: ik weet het niet. Maar afgelopen week kwam hij uit de kast en nu ben ik helemaal enthousiast, want ik vond hem hartstikke leuk om te leggen!

Pieces of History legpuzzels

De puzzels van Pieces of History worden gemaakt/getekend door Rob Derks. Rob is één van de tekenaars van Studio Jan van Haasteren, want naast Jan zelf tekenen Rob Derks, Dick Heins én Marco Eisinga ook Jan van Haasteren legpuzzels. De Jan van Haasteren legpuzzels werden jaren geleden zó populair, dat Jan wel wat hulp kon gebruiken en gelukkig heeft hij daarvoor fantastische tekenaars gevonden!

In 2014 is Rob begonnen met de Pieces of History serie en nu pas heb ik deze leuke puzzels ontdekt…. Ik heb de volgende al in de kast liggen, ‘The Egyptians‘. Deze puzzel heb ik besteld in de webshop van Rob waar alle puzzels van Rob kunt bestellen (indien voorradig) inclusief zijn werk voor de Jan van Haasteren Studio én je kunt een gesigneerde versie ontvangen! Dat leek mij fantastisch!

Niet veel later kreeg ik mijn puzzel binnen mét een tekening van Rob in de binnenkant van het deksel! Hoe gaaf is dat!? Ik ben er super blij mee!

Gesigneerde puzzel van Rob Derks

Ik kan niet wachten om de volgende te maken! 🙂 Ben jij al fan van Pieces of History? Heb je een favoriet? Ben je nog geen fan, maar hou je wel van Jan van Haasteren puzzels? Probeer er dan eens één, echt een aanrader! En als je (dan) fan bent, kom dan eens kijken bij de gezellige Facebook-groep I’m fan of Rob Derks!

Pieces of History The Egyptians

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here