Welkom op Zonnige zooi!

Wij zijn Alwin & Maaike en wonen samen met onze twee labradors Luna & Sunny in de mooie provincie Zuid-Holland. Op deze persoonlijke blog delen we onze passies, onze hobby’s en al dat andere wat we leuk vinden om te delen.

We zijn veel bezig met onze honden. We gaan veel met ze op pad (heerlijk lange boswandelingen of nieuwe omgevingen ontdekken) en proberen thuis ook allemaal leuke dingen met ze te doen. We voeden onze honden op een positieve manier op, waarbij we proberen onze honden zo gelukkig mogelijk te maken. Wij geloven niet in de dominantietheorie en in het straffen van onze honden.

Een andere grote hobby is het uitzoeken van onze stambomen. We vinden dit allebei super leuk om te doen en zijn er dan ook al jaren mee bezig. Het leuke is dat er steeds meer digitaal wordt en je daardoor regelmatig nieuwe gegevens ontdekt.

Alwin is gek op gadgets, waar hij graag over schrijft, Maaike is gek op het maken van legpuzzels, we gaan graag weekendjes weg en zo zijn er nog veel meer dingen die we graag doen & over schrijven.

Daarnaast staan we graag in de keuken. Maaike iets meer dan Alwin en ook al zijn we geen keukenprins & prinses, we vinden het erg leuk om regelmatig wat nieuws op tafel te zetten of het nou een baksel is, een simpele lunch of een makkelijk diner. De lekkerste recepten delen we hier! Een aantal recepten ken je misschien al, want we nemen een aantal over van onze vorige site MiCook. Met deze site zijn we gestopt omdat we graag over meer dan alleen eten wilde schrijven, maar de recepten zijn nog net zo lekker, dus die gaan gewoon mee.

Heb je nog vragen, tips of opmerkingen? Laat dan hieronder een reactie achter of stel ze via Social Media!