Home Honden Onze bruine labrador Luna

Onze bruine labrador Luna

Onze tweede hond: Luna. Een bruine labrador teef.
Ze is geboren op 26 april 2014. Haar stamboomnaam is Daantje, maar ze luistert gelukkig naar de naam Luna (de naam ‘koekje’ doet het ook erg goed….). Haar papa is Abayomi Clarc of Sweet Ale (Connor) en haar mama is Larah Lessy van Jojamaco’s Hof. Luna is geboren in Veghel bij Frans en op 21 juni 2014 mocht ze met ons mee naar huis. Haar broertjes & zusjes heeft ze daarna nooit meer gezien…. We hopen nog steeds dat we ‘toevallig’ een familielid tegen komen, dus stuur gerust een berichtje, als jij er één kent!

Luna is ontzettend lief en heeft een eigen willetje. Vooral als ze iets niet wil, kan ze dat erg goed laten merken 😉 Haar hobby’s zijn: slapen, zwemmen, speuren, eten, eten zoeken & eten. Bij ons in de buurt wonen een aantal kinderen die hun, waarschijnlijk door mammie met liefde gesmeerde, bammetjes met plastic zak en al in de bosjes smijten… Luna vindt dit erg vervelend (ze is erg milieubewust en houdt niet van plastic zakjes….) en spoort de bammetjes op om ze vervolgens op te  peuzelen. Alleen dan zijn er van die tweevoeters (lastige dingen….) waarvan dat niet mag… Al het harde werk voor niets… Maar dat deze bruine labrador een geweldige neus heeft, is duidelijk!

Ze vindt het ook erg leuk om met haar ‘broertje’ Sunny te spelen en lekker te luieren in de tuin. Haar lievelingsmaaltje is vlees met sperziebonen, haar lievelingsdrankje is karnemelk, haar lievelingskleur is bruin en haar lievelingsplek is haar eigen mand.

Maaike
Mama van labradors. Ze begint haar dag graag met koffie en veel knuffels van Luna & Sunny. Kookboekenverzamelaar. Ze laat zich graag inspireren door de inhoud van de kookboeken en staat regelmatig in de keuken te koken en bakken. Jan van Haasteren fan. Legpuzzels maken doet ze graag. Wandelen. Met Alwin en de labradors.
Vorig artikelLieve Mac
Volgend artikelTaart voor honden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Notenburgers

Deze notenburgers passen perfect op een broodje! Prima alternatief voor een broodje hamburger: weer eens iets anders en minstens net zo lekker!

Geroosterde wortels met ricotta

Geroosterde wortels met ricotta… het klinkt wat eenvoudig. Lauwwarme salade met geroosterde wortels, klinkt dat al beter? Nee, ...

Hondenkoekjes met zalm

We hebben vorige week weer koekjes voor onze honden gebakken en deze hondenkoekjes met zalm vielen heel erg in de smaak bij...

Pieces of History legpuzzels

Ik heb afgelopen week de eerste gemaakt en ik weet zeker dat ik ze nu allemaal wil maken: de legpuzzels van Pieces...

Onze favoriete hondenmand

Wij hebben hier in huis al aardig wat hondenmanden en hondenkussens versleten... De één na de ander is gesneuveld door toedoen van...