vrijdag, 10 april 2020
Home Honden Onze bruine labrador Luna

Onze bruine labrador Luna

Onze tweede hond: Luna. Een bruine labrador teef.
Ze is geboren op 26 april 2014. Haar stamboomnaam is Daantje, maar ze luistert gelukkig naar de naam Luna (de naam ‘koekje’ doet het ook erg goed….). Haar papa is Abayomi Clarc of Sweet Ale (Connor) en haar mama is Larah Lessy van Jojamaco’s Hof. Luna is geboren in Veghel bij Frans en op 21 juni 2014 mocht ze met ons mee naar huis. Haar broertjes & zusjes heeft ze daarna nooit meer gezien…. We hopen nog steeds dat we ‘toevallig’ een familielid tegen komen, dus stuur gerust een berichtje, als jij er één kent!

Luna is ontzettend lief en heeft een eigen willetje. Vooral als ze iets niet wil, kan ze dat erg goed laten merken 😉 Haar hobby’s zijn: slapen, zwemmen, speuren, eten, eten zoeken & eten. Bij ons in de buurt wonen een aantal kinderen die hun, waarschijnlijk door mammie met liefde gesmeerde, bammetjes met plastic zak en al in de bosjes smijten… Luna vindt dit erg vervelend (ze is erg milieubewust en houdt niet van plastic zakjes….) en spoort de bammetjes op om ze vervolgens op te  peuzelen. Alleen dan zijn er van die tweevoeters (lastige dingen….) waarvan dat niet mag… Al het harde werk voor niets… Maar dat deze bruine labrador een geweldige neus heeft, is duidelijk!

Ze vindt het ook erg leuk om met haar ‘broertje’ Sunny te spelen en lekker te luieren in de tuin. Haar lievelingsmaaltje is vlees met sperziebonen, haar lievelingsdrankje is karnemelk, haar lievelingskleur is bruin en haar lievelingsplek is haar eigen mand.

Maaike
Mama van labradors. Ze begint haar dag graag met koffie en veel knuffels van Luna & Sunny. Kookboekenverzamelaar. Ze laat zich graag inspireren door de inhoud van de kookboeken en staat regelmatig in de keuken te koken en bakken. Jan van Haasteren fan. Legpuzzels maken doet ze graag. Wandelen. Met Alwin en de labradors.
Vorig artikelLieve Mac
Volgend artikelTaart voor honden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Courgette quiche met ricotta

Wat een weer hè?! De lente is eindelijk begonnen! Geen nachtvorst meer, fijne temperaturen, een heerlijk zonnetje: prima te doen!

Pompoentompouce met feta

Weer een heerlijk herfstgerecht: pompoentompouce met feta! De herfst is echt begonnen… Regenachtige dagen, de bladeren op de grond...

Mac ’n Cheese van Matt Preston

Deze heerlijke Mac ‘n Cheese maakte ik zes jaar geleden het eerst voor Alwin, speciaal voor zijn verjaardag. Want op je...

Abrikozentaart met amandelen

Mmmm, verse abrikozen: ik vind ze mooi én super lekker. Ze zien er zo lief (klein) uit met een zacht kleurtje....

Grote maten online shoppen

Grote maten online shoppen, het kan een flinke uitdaging zijn! In een fysieke winkel kun je (als je je daar comfortabel bij...