Onze tweede hond: Luna. Een bruine labrador teef.
Ze is geboren op 26 april 2014. Haar stamboomnaam is Daantje, maar ze luistert gelukkig naar de naam Luna (de naam ‘koekje’ doet het ook erg goed….). Haar papa is Abayomi Clarc of Sweet Ale (Connor) en haar mama is Larah Lessy van Jojamaco’s Hof. Luna is geboren in Veghel bij Frans en op 21 juni 2014 mocht ze met ons mee naar huis. Haar broertjes & zusjes heeft ze daarna nooit meer gezien…. We hopen nog steeds dat we ‘toevallig’ een familielid tegen komen, dus stuur gerust een berichtje, als jij er één kent!

Luna is ontzettend lief en heeft een eigen willetje. Vooral als ze iets niet wil, kan ze dat erg goed laten merken 😉 Haar hobby’s zijn: slapen, zwemmen, speuren, eten, eten zoeken & eten. Bij ons in de buurt wonen een aantal kinderen die hun, waarschijnlijk door mammie met liefde gesmeerde, bammetjes met plastic zak en al in de bosjes smijten… Luna vindt dit erg vervelend (ze is erg milieubewust en houdt niet van plastic zakjes….) en spoort de bammetjes op om ze vervolgens op te  peuzelen. Alleen dan zijn er van die tweevoeters (lastige dingen….) waarvan dat niet mag… Al het harde werk voor niets… Maar dat deze bruine labrador een geweldige neus heeft, is duidelijk!

Ze vindt het ook erg leuk om met haar ‘broertje’ Sunny te spelen en lekker te luieren in de tuin. Haar lievelingsmaaltje is vlees met sperziebonen, haar lievelingsdrankje is karnemelk, haar lievelingskleur is bruin en haar lievelingsplek is haar eigen mand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here