Onze derde hond: Sunny. Een blonde labrador reu. Onze eerste reu.

Sunny is geboren op 12 november 2016. Zijn stamboomnaam is Sony. Dat wisten we overigens niet toen we zijn naam ‘aan het vormen’ waren. We vonden Sunny wel een leuke naam bij Luna (de maan & de zon) en de vrolijkheid en ongedwongenheid die hij had, maakte hem een beetje ‘het zonnetje in huis het nest’.
Zijn papa is Nafairon van het Florijntje (Kai) en zijn moeder is Shira Achter ’t Dijkje. Sunny is een halfbroertje van Mac† en na zo’n  acht weken doorgebracht te hebben bij Labrador kennel Achter ’t Dijkje,  mocht hij op vier januari 2017 met ons mee naar huis.

Sunny is, zoals ze dat zo mooi zeggen, een enthousiaste labrador. Wat neerkomt op lomp, af en toe wat opdringerig & altijd vrolijk. Hij is vreselijk lief (echt, het is zo’n schatje!), probeert alles uit (ook al werkt ie zichzelf daarmee vaak in de nesten…), heeft best wat last van zijn hormonen & vindt (bijna) alles leuk. Hij is het (stoere) zonnetje in huis!

Zijn hobby’s zijn: (loopse) teefjes opspeuren, gymnastiek; in de vorm van één poot optillen (en gelijk even plassen), poten uitstrekken en daardoor complete grasvelden in het haar van de ‘baasjes’ schoppen en springoefeningen (het liefst tegen mensen op). Hij is dol op spelen met zijn zus Luna, maar een balletje doet het ook erg goed, als het maar samen is, want alleen spelen vindt hij niet zo leuk.

Zijn lievelingseten is vlees, hij heeft niet echt een lievelingsdrankje (hij is al tevreden als hij zijn hele neus in de bak met drinken kan stoppen, ongeacht de inhoud), zijn lievelingskleur is goudblond en zijn lievelingsplek om lekker te relaxen is de plek waar Luna op dat moment ligt….

Blonde labrador reu

8 REACTIES

  1. Ik denk zelfs dat ze samen op de foto zijn geweest toen de fokster in de Drunense duinen een wandeling had georganiseerd met de labradors van achter het dijkje.
    Aan het eind van de wandeling zat ze naast een blond mannetje wat haar broer was, maar ze herkende elkaar niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here