dinsdag, 7 april 2020
Home Huis & tuin Hobby's Jan van Haasteren legpuzzels

Jan van Haasteren legpuzzels

Ik ben er dol op: de legpuzzels van Jan van Haasteren! Ik heb op dit moment zo’n 100 puzzels van Jan van Haasteren in de kast staan. De meeste van 1000 stukjes, een flinke stapel van 1500 en een aantal van 2000 stukjes.

Een aantal tekeningen van Jan van Haasteren zijn uitgebracht in puzzels van 3000 en zelfs 5000 stukjes. Zo’n grote puzzel maken lijkt mij een enorm leuke uitdaging, maar ook erg lastig, want op mijn ‘puzzeltafel’ passen ze niet en om nou op de grond te gaan zitten puzzelen… Daarnaast lijkt het mij erg onhandig omdat mijn armen niet lang genoeg zijn om bij de andere kant van de puzzel te komen. Nee, ik hou het wel bij maximaal 2000 stukjes.

Hieronder een leuk filmpje van EenVandaag waarin je een idee krijgt van hoe Jan zo’n puzzel maakt. Hij is er super trots op en verwerkt, speciaal voor zijn fans, altijd een versie van zichzelf in de puzzel!

Ik heb ook nog andere legpuzzels in de kast, zoals Wasgij, Falcon, That’s Life en wat Disney puzzels, maar de puzzels van de puzzelkoning van Nederland, Jan van Haasteren, vervelen nooit!

Een tijdje geleden heb ik BBQ Feest & Food Truck Festival gemaakt (erg leuk!) en nu ben ik bezig met Kamperen in het bos van 2000 stukjes op mijn special 2000-stukjes-puzzel-plank, gemaakt door de allerliefste Alwin!

Jan van Haasteren legpuzzels
Maaike
Mama van labradors. Ze begint haar dag graag met koffie en veel knuffels van Luna & Sunny. Kookboekenverzamelaar. Ze laat zich graag inspireren door de inhoud van de kookboeken en staat regelmatig in de keuken te koken en bakken. Jan van Haasteren fan. Legpuzzels maken doet ze graag. Wandelen. Met Alwin en de labradors.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Must Read

Courgette quiche met ricotta

Wat een weer hè?! De lente is eindelijk begonnen! Geen nachtvorst meer, fijne temperaturen, een heerlijk zonnetje: prima te doen!

Pompoentompouce met feta

Weer een heerlijk herfstgerecht: pompoentompouce met feta! De herfst is echt begonnen… Regenachtige dagen, de bladeren op de grond...

Mac ’n Cheese van Matt Preston

Deze heerlijke Mac ‘n Cheese maakte ik zes jaar geleden het eerst voor Alwin, speciaal voor zijn verjaardag. Want op je...

Abrikozentaart met amandelen

Mmmm, verse abrikozen: ik vind ze mooi én super lekker. Ze zien er zo lief (klein) uit met een zacht kleurtje....

Grote maten online shoppen

Grote maten online shoppen, het kan een flinke uitdaging zijn! In een fysieke winkel kun je (als je je daar comfortabel bij...